حجت‌الاسلام موسوی:
فرهنگ‌سازی ازدواج آسان از وظایف دانشگاهیان است
رئیس اداره فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: مهم‌ترین وظیفه دانشگاهیان ترویج و فرهنگ‌سازی ازدواج آسان بین دانشجویان جوان است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، حجت‌الاسلام سیدمختار موسوی ظهر امروز در مراسم جشن سالروز ازدواج امام علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل اظهار کرد: نهایت عشق، محبت، سادگی و ساده‌زیستی در زندگی این دو بزرگوار برقرار بود، حضرت زهرا(س) هیچ‌گاه در طول زندگانی از حضرت علی چیزی نخواست که اجابت آن برای امیرالمؤمنین سخت باشد.

وی تأکید کرد: ازدواج امام علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) یکی از بهترین الگوها برای زوج‌های جوان به‌ویژه دانشجویان بوده که نشانه و تداوم زندگی مشترک و توأم با آرامش است.

رئیس اداره  فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: مهم‌ترین وظیفه دانشگاهیان ترویج و فرهنگ‌سازی ازدواج آسان بین دانشجویان جوان است و در این کار فرهنگی و دینی نباید از هیچ کوششی دریغ کنیم.

موسوی تصریح کرد: پیامبر گرامی اسلام(ص) ازدواج حضرت فاطمه(س) را به ساده‌ترین و راحت‌ترین شکل انجام داد تا این شیوه ازدواج برای امت اسلامی که در آستانه زندگی مشترک هستند، الگو و سرمشق باشد.

تاریخ:
1398/05/12
تعداد بازدید:
منبع:
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل می باشد.